Οικονομική Συμμετοχή

ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΕΥΧΙΔΕΙΟΣ ΑΘΛΟΣ 107,5 ΧΛΜ. 6-7 /5/2023

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

Η  οικονομική συμμετοχή  για κάθε αθλητή είναι 105   ευρώ.

Η Οικονομική συμμετοχή περιλαμβάνει:

v  Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα (νούμερο, bib.διαπιστεύσεις)v  

 v Υδροδοσία- τροφοδοσία κατά την διάρκεια του αγώνα

v Δάδα, μετάλλιο, μετάλλιο 9 Μουσών, δίπλωμα,  στους τερματήσαντες εντός του χρονικού ορίου,  μόνο δίπλωμα σε όσους δεν τερμάτησαν.

v Μπλουζάκι του αγώνα ή άλλο αναμνηστικό

v Μεταφορά του αθλητή στον τερματισμό  εφόσον σταματήσει , σε περίπτωση εγκατάλειψης.

v Pasta party   πριν τον αγώνα

v Δυνατότητα μπάνιου σε δωμάτια ξενοδοχείου που έχουν κρατηθεί γι αυτό τον σκοπό (Ξενοδοχείο Ηνίοχος)

v Παροχή πρωινού σε όλους τους αθλητές αμέσως μετά τον τερματισμό του καθενός,  στους Δελφούς Κυριακή 7/5/2023 (Ξενοδοχείο Ηνίοχος)

 v Πλούσιο γεύμα  την Κυριακή  7/5/2022 μετά τις απονομές

v Διάφορα αναμνηστικά δώρα, που τυχόν  θα προκείψουν.

Διευκρινίζεται ότιη οικονομική συμμετοχή είναι αυτούσια και δεν μεταβάλλεται  με προσθήκη η αφαίρεση κάποιας παροχής.

Οσοι επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το πούλμαν του αγώνα για την μετακίνηση τους, θα πρέπει να το δηλώσουν στο αντίστοιχο πεδίο της φόρμας συμμετοχής, και να πληρώσουν επιπλέον 20 ευρώ για το κόστος μεταφοράς.

Επίσης η οργανωτική επιτροπή έχει λάβει μέριμνα για υγειονομική κάλυψη. Θα υπάρχουν γιατροί και ασθενοφόρα κατά την διάρκεια του αγώνα, καθώς επίσης και φυσιοθεραπευτές στον σταθμό της Αγ. 'Αννας .

Δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τους συνοδούς. Μόνο στην περίπτωση που θα θέλουν να πάρουν πρωινό και να γευματίσουν όπως ο αθλητής τους, την Κυριακή  στο  γεύμα, θα πληρώσουν το αντίστοιχο κόστος που είναι 30  ευρώ .Αυτό όμως θα πρέπει να δηλωθεί είτε με την εγγραφή του αθλητή/τριας, στην σημείωση που υπάρχει στη φόρμα εγγραφής , είτε το αργότερο μέχρι το κλείσιμο των εγγραφών 10/4/2023 με μέιλ ή τηλεφωνικά.

Σε όλους τους αθλητές αλλά και στους συνοδούς οι οποίοι έχουν πληρώσει για τα γεύματα θα δοθεί καρτελάκι το οποίο θα παραδώσουν στο προσωπικο προκειμένου να γευματίσουν. Παρακαλούμε θερμά όλους να τα φυλάξουν για να μπορέσουν να γευματίσουν, γιατί διαφερετικά δεν θα μπορούν!!

Εφόσον η αίτηση συμμετοχής σας έχει έχει γίνει αποδεκτή , τα χρήματα για την οικονομική συμμετοχή σας, θα πρέπει  καταβληθούν το αργότερο ένα μήνα  μετά.

Καταληκτική ημερομηνία για την πληρωμή είναι η 10η Απριλίου 2023 μαζί με το κλέισιμο των εγγραφών.

Λογαρισμός κατάθεσης:  TΡΑΠΕΖΑ  ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 6048149137119

ΙΒΑΝ:  GR42 0171 0480 0060 4814 9137 119

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:  ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΥΧΙΔΕΙΟΣ ΑΘΛΟΣ "ΕΥΧΙΔΑΣ"

Σημείωση: η τυχόν προμήθεια της τράπεζας, αν η κατάθεση γίνει από άλλη τράπεζα ή ηλεκτρονικά, επιβαρύνει τον καταθέτη -αθλητή και όχι τους διοργανωτές. 

Επίσης παρακαλούμε θερμά να γράφετε οπωσδήποτε το όνομα του αθλητή που καταθέτει τα χρήματα, για να μπορούμε να γνωρίζοτμε ποιος πλήρωσε!!

 

 

 

 

TOP