Οικονομική Συμμετοχή

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

Η οικονομική συμμετοχή του αγώνα είναι 65 ευρώ.

Αυτή περιλαμβάνει

v Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα (νούμερο, bib.διαπιστεύσεις)

v Υδροδοσία- τροφοδοσία κατά την διάρκεια του αγώνα

v Συλλεκτικό μετάλλιο με την απεικόνιση της ΕΥΤΕΡΠΗΣ  και δίπλωμα στους τερματήσαντες εντός του χρονικού ορίου, δίπλωμα σε όσους δεν τερμάτησαν.

v Μπλουζάκι του αγώνα

v Μεταφορά από Αθήνα στην Αγία Άννα  , και από τους Δελφούς   στην Αθήνα με το πούλμαν του αγώνα.

v Μεταφορά του αθλητή στον τερματισμό  εφόσον σταματήσει , σε περίπτωση εγκατάλειψης.

v Πρωινό και δυνατότητα ντους μετά τον τερματισμό του κάθε αθλητή , ξενοδοχείο Ηνίοχος *

v Φαγητό  μετά το πέρας του αγώνα  Μόνο για τους αθλητές *

v Διάφορα αναμνηστικά δώρα, που θα προκείψουν.

Η οικονομική συμμετοχή είναι η ίδια είτε γίνει χρήση του λεωφορείου του αγώνα είτε όχι.Απλά, όσοι θα χρησιμοποιήσουν το πούλμαν θα πρέπει να το σημειώσουν στο αντίστοιχο πεδίο της φόρμας συμμετοχής.

Επίσης η οργανωτική επιτροπή έχει λάβει μέριμνα για υγειονομική κάλυψη. Θα υπάρχουν γιατροί και ασθενοφόρα κατά την διάρκεια του αγώνα.

Δεν απαιτείται οικονομική συμμετοχή για τους συνοδούς.

*  Ωστόσο, αν κάποιος συνοδός επιθυμεί  να πάρει πρωινό και να γευματίσει, μαζί με τον αθλητή, θα πρέπει αυτό να δηλώθεί είτε στην φόρμα συμμετοχής στις σημειώσεις ,είτε με μέιλ το αργότερο μέχρι 10/4/2023. Το κόστος για το πρωινό και το γεύμα είναι 30 ευρώ και μπορεί να καταβληθεί είτε με την συμμετοχή του αθλητή, είτε αργότερα κατόπιν συνεννόησης.

Θα δωθεί καρτελάκι σε κάθε αθλητή και στους συνοδούς που έχουν δηλώσει και πληρώσει για το πρωινό και το γεύμα, προκειμένου να γευματίσουν, γι αυτό θα πρέπει να το φυλάξετε και να το παραδώσετε στον προσωπικό.

Εφόσον η αίτηση συμμετοχής σας έχει έχει γίνει αποδεκτή ,και σας έχει αποσταλεί το μέιλ αποδοχής, τα χρήματα για την οικονομική συμμετοχή σας, θα πρέπει να καταβληθούν  το αργότερο εως 10/4/2023 που είναι και η καταλυτική ημερομηνία των εγγραφών.

Σε περίπτωση  ακύρωσης συμμετοχής μετά τις  1/4/2023 η οικονομική συμμετοχή που τυχόν έχει κατατεθεί  δεν επιστρέφεται ούτε πιστώνεται.

Λογαρισμός κατάθεσης:  TΡΑΠΕΖΑ  ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 6048149137119

ΙΒΑΝ:  GR42 0171 0480 0060 4814 9137 119

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:  ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΥΧΙΔΕΙΟΣ ΑΘΛΟΣ "ΕΥΧΙΔΑΣ"

Σημείωση: η τυχόν προμήθεια της τράπεζας, αν η κατάθεση γίνει από άλλη τράπεζα ή ηλεκτρονικά, επιβαρύνει τον καταθέτη -αθλητή και όχι τουςς διοργανωτές.

Επίσης παρακαλούμε θερμά να γράφετε οπωσδήποτε το όνομα του αθλητή που καταθέτει τα χρήματα, για να μπορούμε να γνωρίζοτμε ποιος πλήρωσε!!

 

 

TOP