Οικονομική Συμμετοχή

 

ΕΥΧΙΔΕΙΟΣ ΥΠΕΡΑΘΛΟΣ 215 ΧΛΜ.  17-19 ΜΑΪΟΥ 2024

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

Υπάρχουν δύο πακέτα συμμετοχής:

Α  ΠΑΚΕΤΟ  230 ευρώ  περιλαμβάνει:

v  Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα (νούμερο, διαπιστεύσεις) 

 v Υδροδοσία- τροφοδοσία κατά την διάρκεια του αγώνα

v Δάδα*, μετάλλιο, μετάλλιο 9 Μουσών, δίπλωμα,  στους τερματήσαντες εντός του χρονικού ορίου,  μόνο δίπλωμα σε όσους δεν τερμάτησαν.

v Μπλουζάκι του αγώνα ή άλλο αναμνηστικό

v Μεταφορά του αθλητή στον τερματισμό  εφόσον σταματήσει , σε περίπτωση εγκατάλειψης.

v Pasta party   την Πέμπτη το βράδυ  16/5/2024 , παραμονή του αγώνα

v Διανυκτέρευση με πρωινό  σε ξενοδοχείο στους Δελφούς την παραμοή του αγώνα, Πέμπτη 16/5/2024

v Παραμονή σε ξενοδοχείο στους Δελφούς σε περίπτωση εγκατάλειψης 

v Διανυκτέρευση με πρωινό σε ξενοδοχείο στους Δελφούς το Σάββατο 18/5/2024 μετά τον τερματισμό.

v Δείπνο το Σάββατο το βράδυ 18/5/2024

 v Πλούσιο γεύμα  την Κυριακή  19/5/2024 μετά τις απονομές

v Διάφορα αναμνηστικά δώρα, που τυχόν  θα προκείψουν.

Σε περίπτωση ύπαρξης συνοδού/δων, υπάρχει επίσης επιπλέον κόστος 120 ευρώ ανά άτομο. ( Ο συνοδός δικαιούται σε αυτή την περίπτωση τις ίδιες διανυκτερεύσεις και γεύματα όπως ο αθλητής του)

Β  ΠΑΚΕΤΟ  200 ευρώ περιλαμβάνει

v  Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα (νούμερο, bib.διαπιστεύσεις) 

 v Υδροδοσία- τροφοδοσία κατά την διάρκεια του αγώνα

v Δάδα, μετάλλιο, μετάλλιο 9 Μουσών, δίπλωμα,  στους τερματήσαντες εντός του χρονικού ορίου,  μόνο δίπλωμα σε όσους δεν τερμάτησαν.

v Μπλουζάκι του αγώνα ή άλλο αναμνηστικό

v Μεταφορά του αθλητή στον τερματισμό  εφόσον σταματήσει , σε περίπτωση εγκατάλειψης

v Pasta party την Πέμπτη το βράδυ  16/5/2024 , παραμονή του αγώνα

v Δείπνο το Σάββατο το βράδυ 18/5/2024

 v Πλούσιο γεύμα  την Κυριακή  19/5/2024 μετά τις απονομές

v Διάφορα αναμνηστικά δώρα, που τυχόν  θα προκείψουν.

Σε περίπτωση ύπαρξης συνοδού/δων , υπάρχει επίσης επιπλέον κόστος 60 ευρώ ανά άτομο ( Ο συνοδός δικαιούται σε αυτή την περίπτωση τα  γεύματα όπως ο αθλητής του)

 

Επίσης η οργανωτική επιτροπή έχει λάβει μέριμνα για υγειονομική κάλυψη. Θα υπάρχουν γιατροί και ασθενοφόρα κατά την διάρκεια του αγώνα, καθώς επίσης και φυσιοθεραπευτές .

Σε όλους τους αθλητές αλλά και στους συνοδούς οι οποίοι έχουν πληρώσει για τα γεύματα θα δοθεί καρτελάκι το οποίο θα παραδώσουν στο προσωπικο προκειμένου να γευματίσουν. Παρακαλούμε θερμά όλους να τα φυλάξουν για να μπορέσουν να γευματίσουν, γιατί διαφερετικά δεν θα μπορούν!!

 

ΒΑΣΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:  Εφόσον η αίτηση συμμετοχής σας έχει έχει γίνει αποδεκτή ,θα πρέπει εντός 20 ημερών από το μέιλ αποδοχής ,να καταβληθεί ως προκαταβολή το ποσό των 50 ευρώ. Καταληκτική ημερομηνία για την οριστική εξόφληση της οικονομικής συμμετοχής είναι  η 30η Μαρτίου 2024, μαζί με το κλείσιμο των εγγραφών.

* Αναφορικά με την δάδα, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι αυτή θα είναι ονομαστική. Θα είναι δηλαδή προσωπική, για τον καθένα διότι θα είναι γραμμένο επάνω το όνομα του.Αυτό ισχύει όμως ,για όσους δηλώσουν συμμετοχή και έχουν καταβάλει την οικονομική συμμετοχή  μέχρι 30/3/2024 που είναι το οριστικό κλείσιμο των εγγραφών.

Οσοι δηλώσουν μετά από την συγκεκριμένη ημερομηνία, ( έαν και εφόσον δοθεί παράταση στις εγγραφές)  θα πάρουν τη δάδα εφόσον τερματίσουν, αλλά χωρίς να αναγράφεται επάνω το όνομα τους

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ:Σε περίπτωση  ακύρωσης συμμετοχής  ΜΕΧΡΙ 28/2/2024 και εφόσον έχει καταβληθεί το ποσόν της συμμετοχής , επιστρέφεται το 50% του ποσού.  Για ακύρωση της συμμετοχής μετά τις 28/2/2024  η οικονομική συμμετοχή που τυχόν έχει κατατεθεί  δεν επιστρέφεται ούτε πιστώνεται για το μέλλον.

 

Λογαρισμός κατάθεσης:  TΡΑΠΕΖΑ  ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 6048149137119

ΙΒΑΝ:  GR42 0171 0480 0060 4814 9137 119

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:  ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΥΧΙΔΕΙΟΣ ΑΘΛΟΣ "ΕΥΧΙΔΑΣ"

Σημείωση: η τυχόν προμήθεια της τράπεζας, αν η κατάθεση γίνει από άλλη τράπεζα ή ηλεκτρονικά, επιβαρύνει τον καταθέτη -αθλητή και όχι τους διοργανωτές. 

Επίσης παρακαλούμε θερμά να γράφετε οπωσδήποτε το όνομα του αθλητή που καταθέτει τα χρήματα, για να μπορούμε να γνωρίζουμε ποιος πλήρωσε!!

 

 

 

TOP