20ος ΕΠΕΤΕΙΑΚΟΣ ΕΥΧΙΔΕΙΟΣ ΑΘΛΟΣ 10-12 ΜΑΪΟΥ 2019

                                                 ΕΥΧΙΔΕΙΟΣ ΥΠΕΡΑΘΛΟΣ 215 ΧΛΜ.-ΕΥΧΙΔΕΙΟΣ ΑΘΛΟΣ 107,5 ΧΛΜ.-ΔΡΟΜΟΣ 9 ΜΟΥΣΩΝ- ΕΡΑΤΩ 50 ΧΛΜ. 10-12 ΜΑΪΟΥ 2019

                                                                                       ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ

 

 

Αγαπητοί μας φίλοι, αθλητές και αθλητριες, η ώρα για τοuς μεγάλους ιστορικούς μας αγώνες πλησιάζει.

Η οργανωτική επιτροπή, έχει εργαστεί εντατικά και συνεχίζει να εργάζεται  για έναν αγώνα που για τον καθένα ξεχωριστά  θα  θέλαμε να χαρεί και να του μείνει αξέχαστος.. Η διαδρομή είναι καταπράσινη και γεμάτη μυρωδιές της άνοιξης. Ο Ελικώνας, ο Παρνασσός οι όμορφοι Δελφοί , οι ιστορικές Πλαταιές, σας περιμένουν Σας περιμένουμε κι εμείς με χαρά, να σας δούμε στην εκκίνηση.

Για την καλύτερη ενημέρωση σας, θα θέλαμε να σας δώσουμε τις τελικές οδηγίες που αφορούν αρχικά όλους τους αγώνες και στην συνέχεια τον καθένα ξεχωριστά.

Τόσο οι αθλητές όσο και οι συνοδοί θα πρέπει να τηρούν τους κανονισμούς των αγώνων οι οποίοι είναι διεθνείς και τηρούνται σε όλους τους αγώνες υπεραποστάσεων.

Ειδικά οι συνοδοί, μπορούν να παρέχουν βοήθεια στους αθλητές τους ΜΟΝΟ στους σταθμούς ελέγχου και ανεφοδιασμού. Διευκρινίζουμε ότι απαγορεύεται οι συνοδοί να σταματούν και να περιμένουν τους αθλητές στα σημεία νερού!!

Δεν επιτρέπεται να σταθμεύουν ενδιαμέσως των σταθμών, να πηγαίνουν με χαμηλή ταχύτητα ακολουθώντας τον αθλητή  με οποιοδήποτε όχημα , ή να κινούνται αντίστροφα από την φορά των αγώνων. Απαγορεύεται αυστηρά σε οποιοδήποτε άτομο εκτός δηριοργάνωσης να συντρέχει με τον αθλητή. Σε αντίθετη περίπτωση ο αθλητής κινδυνεύει με αποκλεισμό.

Υπενθυμίζουμε ότι οι συνοδοί θα πρέπει οπωσδήποτε να έχουν δηλωθεί από τους αθλητές. Κατά την παραλαβή του αριθμού του, κάθε αθλητής που έχει δηλώσει συνοδό, θα παραλάβει και διαπίστευση για τον συνοδό του. Οι συνοδοί υποχρεούνται να φορούν την διαπίστευση τους, όπως επίσης να κολληθεί και στο αυτοκίνητο, σε εμφανές σημείο απαραιτήτως!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!! Δεν θα επιτραπεί βοήθεια σε αθλητή από μη διαπιστευμένο συνοδό!

Οι συνοδοί δεν θα πρέπει να σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους μπροστά ή πολύ κοντά στους σταθμούς διότι παρακωλύουν την εύρυθμη λειτουγία των σταθμών .

Η συμπεριφορά τόσο των αθλητών όσο και των συνοδών προς τους εθελοντές , τους συναθλητές τους, την οργανωτική επιτροπή θα πρέπει να είναι κόσμια . Υποδείξεις και εντολές , οι αθλητές και οι συνοδοί δέχονται ΜΟΝΟ από τα διαπιστευμένα άτομα της Οργανωτικής Επιτροπής.

Για κάθε παράβαση των κανονισμών θα γίνεται σύσταση , σε δεύτερη επανάληψη  είτε από τον αθλητή είτε από τον συνοδό , ο αθλητής τίθεται εκτός αγώνα. Σε περίπτωση πολύ σοβαρού παραπτώματος γίνεται αυτόματος αποκλεισμός του αθλητή.

Εφόσον κάποιος αντιληφθεί κάποιο παράπτωμα από συναθλητή του, οφείλει να το αναφέρει επώνυμα τη στιγμή που το είδε κατά την διάρκεια του αγώνα και  όχι εκ των υστέρων!

Όλα τα αυτοκίνητα θα πρέπει να κινούνται με χαμηλή ταχύτητα  .Παρακαλούνται οι οδηγοί που συμμετέχουν στον αγώνα (συνοδοί, κριτές, εθελοντές) να έχουν αναμμένα τα αλάρμ κατά την διάρκεια της νύχτας.

Κατά την διάρκεια της νύχτας επίσης, οι αθλητές θα πρέπει να έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ φακό κεφαλής  και αντανακλαστικά στα ρούχα, για λόγους ασφάλειας . Καλό επίσης θα ήταν να έχετε και κάποιο αντιανεμικό, διότι κατά τις νυχτερινές ώρες στο βουνό ιδίως έχει ψύχρα, και ενδέχεται να κρυώνετε.

Ακόμη οι αθλητές θα πρέπει να φορούν το νούμερο τους σε εμφανές σημείο της περιβολής τους σε όλη την διάρκεια του αγώνα.Επίσης, πρέπει και οι ίδιοι να διευκολύνουν τους κριτές , φωνάζοντας το νούμερό τους, ιδίως κατά την διάρκεια της νύχτας , προκειμένου να καταγραφεί η διέλευση τους στα πινάκια του κάθε σταθμού.

Να τρέχετε στην πλευρά που σας υποδεικνύουν τα βέλη. Η διαδρομή είναι πολύ καλά σηματοδοτημένη, με κίτρινα βέλη, και δεν υπάρχει περίπτωση σύγχισης , ώστε κάποιος να φύγει εκτός διαδρομής.

Παρακαλούμε οι αθλητές του Ευχίδειου υπέρ-άθλου και του Ευχίδειου άθλου να έχουν αυξημένη την προσοχή τους στα σημεία Ξηρονομή- Δομβραίνα και αντιστρόφως, και όλους τους αθλητές και των τριών αγώνων να έχουν επίσης τεταμένη την προσοχή τους στο κομμάτι Δίστομο-Αράχοβα { και αντίστροφα για τους αθλητές των 215 χλμ) διότι εκεί τα αυτοκίνητα αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα. Να τρέχετε στην άκρη του δρόμου.

Ακόμη πριν την είσοδο της Αράχοβας υπάρχει τούνελ το οποίο θα πρέπει να παρακάμψετε  και να ακολουθήσετε τον παράπλευρο δρόμο, ακολουθώντας τα βέλη. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ  ΑΥΣΤΗΡΑ η διέλευση μέσα από το τούνελ, με ποινή αποκλεισμού!!

Στην περίπτωση που κάποιος αθλητής θέλει να σταματήσει την προσπάθειά του για οποιονδήποτε λόγο, είναι υποχρεωμένος να παραδώσει το νούμερο του στον πλησιέστερο σταθμό, και να υπογράψει το ανάλογο έγγραφο αποχώρησης. Θα υπάρχει πούλμαν -σκούπα, στο οποίο μπορούν να επιβιβάζονται όσοι τυχόν σταματήσουν την προσπάθεια τους. Σε καμία περίπτωση, δεν διακόπτουμε τον αγώνα χωρίς να ενημερώσουμε!!

Όλοι μας, αθλητές, συνοδοί , κριτές , θα πρέπει να σεβόμαστε τη φύση και να προσπαθούμε να μην αφήνουμε πίσω μας σκουπίδια.

Οσοι έχουν drop bags θα πρέπει να τα παραδώσουν έτοιμα , με γραμμένο επάνω το νούμερο του αθλητή και το νούμερο του σταθμού που το θέλουν. Ιδιαίτερα οι αθλητές του Ευχίδειου υπέρ-άθλου θα πρέπει να αναγράφουν αν είναι προς Πλαταιές( όταν πηγαίνουν)  ή προς Δελφούς για την επιστροφή. Παρακαλούνται  όλοι να παραδώσουν τα drop bags τους μέχρι την ώρα που αναγράφεται στο πρόγραμμα του κάθε αγώνα ξεχωριστά και έχει ήδη αναρτηθεί. Δεν θα γίνουν δεχτά drop bags πέρα από την αναγραφόμενη ώρα σε κάθε αγώνα διότι διαφορετικά δυσκολεύεται το έργο της οργανωτικής επιτροπής προκειμένου να τα προωθήσει στους σταθμούς.

Για τον Ευχίδειο υπέρ-άθλο ανώτατος αριθμός drop bags  που θα γίνουν δεκτά, είναι 12. Για τον Ευχίδειο άθλο 6 και για τον δρόμο 9 Μουσών 5.

Σε όλους τους σταθμούς θα υπάρχουν τα απαραίτητα τρόφιμα και υγρά και στους κεντρικούς θα υπάρχει φαγητό μακαρόνια, ρύζι, πατάτες , σούπες ανάλογα με την ώρα.

Η οργανωτική επιτροπή έχει μεριμνήσει για την υγειονομική κάλυψη των αγώνων με ασθενοφόρο όχημα ( όμιλος ιατρικού Αθηνών ) , γιατρούς σε όλη την διάρκεια τους. Επίσης φυσιοθεραπευτής θα βρίσκεται στις Πλαταιές και στην Αγ. Αννα.για όλους.

Σχετικά με τα γεύματα: ( αφορά τον Ευχίδειο υπεράθλο και Ευχίδειο άθλο)  Για τα γεύματα όλοι οι αθλητές θα πάρουν τα ανάλογα κουπόνια που δικαιούνται  στα οποία θα αναγράφεται το κάθε γεύμα ξεχωριστά. Επίσης όσοι έχουν συνοδό και έχουν πληρώσει το ποσόν της συμμετοχής του συνοδού τους, θα πάρουν τα αντίστοιχα κουπόνια και γι αυτούς. Τα κουπόνια αυτά θα πρέπει να τα φυλάξετε και να τα παραδώσετε στο προσωπικό την ώρα του φαγητού, προκειμένου  να γευματίσετε.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Θα πρέπει οπωσδήποτε όλοι να έχουν το αντίστοιχο κουπόνι την ώρα του φαγητού, διαφορετικά δεν θα μπορούν να γευματίσουν.

ΓΕΥΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!! Οπως έχουμε διευκρινήσει, αν κάποιος συνοδός που δεν έχει πάρει το πακέτο συνοδού, θέλει να γευματίσει και αυτός σε κάποιο από τα γεύματα θα πρέπει να δηλωθεί από τον αθλητή του και να καταβληθεί το ποσό των 20 ευρώ ανά γεύμα. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για οποιονδήποτε άλλον, φίλο, συγγενή κλπ που επιθυμεί να συνοδεύσει τον αθλητή σε κάποιο  από τα γεύματα.και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να δηλωθεί από τον αθλητή, το αργότερο μέχρο 2/5 και να καταβληθεί το ποσό των 20 ευρώ ανα γεύμα.

Τέλος διευκρινίζουμε ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να πληρώσει κάποιος επί τόπου για να γευματίσει, διότι τα γεύματα έχουν ανατεθεί σε catering.

Όσοι αθλητές και από τους τρεις αγώνες χρησιμοποιήσουν τα λεωφορεία της διοργάνωσης, θα πρέπει να βρίσκονται  έγκαιρα στο σημείο αναχώρησης διότι τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν στην ώρα τους.

Όπως έχουμε ανακοινώσει η απονομές επάθλων για τον Ευχίδειο Άθλο και Υπερ- Άθλο, θα γίνουν την Κυριακή 12/5. Οι αθλητές οφείλουν να είναι παρόντες για να παραλάβουν τα έπαθλα τους σύμφωνα με τους κανονισμούς των αγώνων. Οι απονομές του δρόμου 9 Μουσών θα γίνουν στον χώρο τερματισμού αμέσως μετά την άφιξη και του τελευταίου αθλητή.

Δεν επιτρέπεται η επαγγελματική φωτογράφηση- βιντεοσκόπηση χωρίς την άδεια της οργανωτικής επιτροπής κατά την διάρκεια του αγώνα, των απονομών και σε όλες τις εκδηλώσεις. 

ΘΕΜΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 

Όπως έχουμε ανακοινώσει, έχουμε την μεγάλη τιμή να μας επιτραπεί η είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο Δελφών. Η είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο αποτελεί έναν ύψιστο συμβολισμό για το ιστορικό του ημεροδρόμου Ευχίδα που αναβιώνεται μέσα από τους αγώνες μας. Είμαστε σίγουροι ότι αντιλαμβάνεστε την σπουδαιότητα αυτού του γεγονότος δεδομένου ότι, για πρώτη φορά επιτρέπεται η είσοδος σε αθλητές εν ώρα αγώνα και μάλιστα αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά πανελλαδικά στον 20ο επετειακό άθλο, τιμής ένεκεν. Θα έχετε την μοναδική ευκαιρία να πατήσετε πάνω στα βήματα του ημεροδρόμου Ευχίδα. Λόγω αυτής της διέλευσης προστίθενται στη διαδρομή περίπου 2,5 χιλιόμετρα. Για το λόγο αυτό δίνουμε επιπλέον 45 λεπτά σε κάθε αγώνα. Έτσι στο χρονικό όριο τερματισμού του κάθε αγώνα προστίθενται 45 λεπτά. 

Η διαδρομή που θα ακολουθήσετε, είναι η εξής: θα φτάσετε κανονικά στους Δελφούς, στο σημείο τερματισμού, όμως θα συνεχίσετε τον ανηφορικό δρόμο προς το μουσείο Σικελιανού. Λίγο πιό πάνω είναι η άνω είσοδος του αρχαιολογικού χώρου, στην οποία θα εισέλθετε και θα φτάσετε μέχρι το αρχαίο στάδιο και στην συνέχεια θα επιστρέψετε στο σημείο τερματισμού. Στο αρχαίο στάδιο θα γίνει η καταγραφή της διέλευσης σας.  Η προσθήκη αυτή είναι υποχρεωτική για όλους τους αθλητές και των τριών αγώνων. Ο τερματισμός του αγώνα σας θα θεωρηθεί έγκυρος μόνο όταν επιστρέψετε από τον αρχαιολογικό χώρο και τερματίσετε. Έτσι θα διαμορφωθεί και η γενική κατάταξη του κάθε αγώνα.

Η προσθήκη αυτή δεν επηρεάζει το όριο πρόκρισης για το Σπάρταθλον που επιδιώκουν να αποκτήσουν κάποιοι αθλητές. Αυτό γιατί όταν φτάσετε στον τερματισμό και πριν ξεκινήσετε για τον αρχαιολογικό χώρο θα καταγραφεί ο χρόνος σας ως πέρασμα στα 107,5 χλμ και τα 215 χλμ, ο οποίος θα κατοχυρωθεί ως πρόκριση εφόσον είναι μέσα στα απαιτούμενα όρια που θέτει το Σπάρταθλον ( για τον ευχίδειο άθλο 107,5 χλμ 12:30 για τους άντρες, 13:00 για τις γυναίκες και για τον ευχίδειο υπέρ άθλο 215 χλμ 32:00 ώρες για τους άνδρες και 33:00 για τις γυναίκες).Παρακαλούμε θερμά κατά τη διέλευση σας στον αρχαιολογικό χώρο να σεβαστείτε την ιερότητα του χώρου επιδεικνύωντας άψογη συμπεριφορά και συμμόρφωση απέναντι στις τυχόν υποδείξεις των αρχαιοφυλάκων. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ η  ρίψη οπ οιουδήποτε απορρίματος εντός του  αρχαιολογικού χώρου καθώς επίσης και η κατανάλωση τροφίμων.

Τέλος, παρακαλούμε θερμά όλους τους αθλητές να είναι παρόντες στην  αφή Δελφικού φωτός-υπεραποστάσεων την Κυριακή 12/5/2019 που θα γίνει στο Μουσείο Σικελιανού σύμφωνα με το πρόγραμμα.

 

ΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΥΧΙΔΕΙΟΥ ΥΠΕΡΑΘΛΟΥ 215 ΧΛΜ.

 

Οι αθλητές θα πρέπει να είναι παρόντες την Πέμπτη 9/5 στους Δελφούς προκειμένου να παραλάβουν το νούμερο τους οι ίδιοι από το δημαρχείο Δελφών (δείτε πρόγραμμα).Θα αναζητήσουν το δωμάτιο τους στο ξενοδοχείο " Ηνίοχος". Την Παρασκευή 10/5 το πρωί πριν τον αγώνα υποχρεούνται να εκκενώσουν τα δωμάτια τους. Τα πράγματα τους μπορούν να τα πάνε για φύλαξη στην ρεσεψιον του ξενοδοχείου "Ηνίοχος". Το Σάββατο μετά τον τερματισμό τους θα τους δωθεί εκ νέου δωμάτιο και γι' αυτό θα πρέπει να αποτανθούν και πάλι στο ξενοδοχείο "Ηνίοχος". Σε περίπτωση που υπάρχει τυχόν εγκατάλειψη, όσοι δεν έχουν συνοδό θα επιβιβαστούν στο λεωφορείο του αγώνα, το οποίο θα τους μεταφέρει στους Δελφούς το πρωί του Σαββάτου στο ξενοδοχείο "Ηνίοχος" για να τους δωθεί δωμάτιο. Όσοι έχουν δικό τους μέσον και τυχόν εγκαταλείψουν θα πάνε στους Δελφούς και πάλι στο ίδιο ξενοδοχείο για να ζητήσουν το δωμάτιο τους.

Το πάστα πάρτυ της Πέμπτης 9/5  θα παρατεθεί στην ταβέρνα "Ομφαλός" 6 χιλιόμετρα περίπου έξω από τους Δελφούς προς Αράχοβα, ακριβώς στον σταθμό νούμερο 24. Όσοι έχουν δικό τους μέσον μπορούν να πάνε μόνοι τους και όσοι ήρθαν με το πουλμαν θα επιβιβαστούν σε αυτό προκειμένου να τους μεταφέρει.Το πούλμαν θα σας παραλάβει από το σημείο τερματισμού (πλάτανος). Και στις δύο περιπτώσεις θα προσέλθετε στην ταβέρνα την συγκεκριμένη ώρα σύμφωνα με το πρόγραμμα. 

Ενημερώνουμε ότι μετά την εκκίνηση οι συνοδοί θα αναχωρήσουν τελευταίοι και θα κατευθυνθούν κατευθείαν στο Δίστομο, εκεί είναι και ο πρώτος σταθμός από τον οποίο έχουν δικαίωμα να βοηθήσουν τους αθλητές τους. Δεν θα επιτραπεί σε κανέναν συνοδό να σταθμεύσει σε κανέναν σταθμό πριν το Δίστομο. Αυτό γίνεται διότι ο δρόμος μέχρι το Δίστομο είναι δρόμος ταχείας κυκλοφορίας (εθνική οδός) και παρεμποδίζεται η κυκλοφορία.

Στο κανάλι του Μόρνου (χωματόδρομος) απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος των συνοδών οι οποίοι θα ακολουθήσουν παρακαμπτήριο δρόμο μέσω Καπαρελλίου που θα τους βγάλει στη διασταύρωση Καπαρελλίου, σταθμό νούμερο 1. Το ίδιο ισχύει και για την επιστροφή σας Στο κανάλι του Μορνου κινούνται αυτοκίνητα μόνον της οργανωτικής επιτροπής.

 ΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΥΧΙΔΕΙΟΥ ΑΘΛΟΥ 107,5 ΧΛΜ

Όσοι αθλητές έρθουν με το λεωφορείο του αγώνα θα πρέπει αφού τακτοποιηθούν να τοποθετήσουν τις αποσκευές τους στο πορτ παγκαζ του λεωφορείου και να μην της αφήσουν μέσα στα καθίσματα. Αυτό γιατί το λεωφορείο θα κάνει χρέη σκούπας και θα επιβιβάζονται σε αυτό αθλητές κατά την διάρκεια του αγώνα. Επίσης όσοι αθλητές έρθουν με δικό τους μέσον και θα το αφήσουν στις Πλαταιές θα πρέπει και αυτοί να τοποθετήσουν τα πράγματα τους στο πορτ- παγκαζ του λεωφορείου προκειμένου να τους τα μεταφέρει στους Δελφούς στο ξενοδοχείο Ηνίοχος. 

. Αμέσως μετά την εκκίνηση οι συνοδοί των αθλητών υποχρεούνται να μείνουν σταθμευμένοι στις Πλαταιές για τουλάχιστον 15 λεπτά. Προηγούνται τα αυτοκίνητα της οργανωτικής επιτροπής.

Παρακαλούμε μην σταθμεύεται μπροστά ή πολύ κοντά στην εκκίνηση γιατί παρεμποδίζεται η οργανωτική επιτροπή. Οι συνοδοί απαγορεύεται να εισέλθουν στο κανάλι του Μόρνου (χωματόδρομος) και γι' αυτό θα ακολουθήσουν παρακαμπτήριο δρόμο μέσω Καπαρελλίου που θα τους οδηγήσει στον σταθμό Λεύκτρα. Όσοι αθλητές τυχόν εγκαταλείψουν την προσπάθεια τους θα επιβιβαστούν στο πούλμαν- σκούπα που θα ακολουθεί τον αγώνα για να τους μεταφέρει στους Δελφούς.το πρωί του Σαββάτου στο ξενοδοχείο Ηνίοχος.Όταν τερματίσετε στους Δελφούς θα αναζητήσετε το δωμάτιο σας στο ξενοδοχείο "Ηνίοχος", εκεί θα βρείτε και τις αποσκευές σας που θα έχουν μεταφερθεί με το πουλμαν. 

ΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 9 ΜΟΥΣΩΝ- ΕΡΑΤΩ 59ΧΜΛ

Όσοι αθλητές έρθουν με το πουλμαν, όταν φτάσουν στην Αγία Άννα και τακτοποιηθούν να βάλουν τα πράγματα τους στο πορτ- παγκαζ γιατί το πούλμαν θα εκτελεί και χρέη σκούπας στην διαδρομή και οι θέσεις πρέπει να είναι άδειες για τους αθλητές που τυχόν εγκαταλείψουν την προσπάθεια τους. Επίσης όσοι έρθουν με δικό τους μέσον και το αφήσουν στην Αγία 'Αννα θα πρέπει και αυτοί να βάλουν τα πράγματα τους στο πορτ- παγκαζ προκειμένου να μεταφερθούν στους Δελφούς. Τα πράγματα σας θα παραμείνουν στο πορτ- παγκαζ και εκεί θα τα αναζητήσετε μετά τον τερματισμό σας. Όταν τερματίσετε, μπορείτε να κάνετε ντους σε δωμάτια που έχει κρατήσει γι' αυτό τον σκοπό η οργανωτική επιτροπή. 

Το λεωφορείο, στην επιστροφή, θα περάσει από την Αγ. Αννα , προκειμένου να κατεβάσει αυτούς που έχουν αφήσει τα αυτοκίνητλα τους εκεί.

 

Η οργανωτική επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα οποιασδήποτε αλλαγής αν αυτό κριθεί αναγκαίο.

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TOP